Zoeken
  • debbiekolsteren

Recensies en klachten

Bijgewerkt op: aug 11


Natuurlijk is het super fijn om goede recensies te ontvangen.

Deze zijn te vinden op mijn Facebook pagina en Google pagina onder : DEB's Beauty & Skincare, En vertel deze vooral mondeling door.

Ook heb ik op deze website op de home pagina wat recensies geplakt uit deze pagina's.

Maar van klachten , of min punten leer ik het meeste te weten te komen wat niet bevalt en wat ik zou kunnen oplossen of verbeteren.

Zit je met iets in de maag neem dan altijd persoonlijk even contact met mij op! Is de klacht zo ernstig dat u en ik daar niet uitkomen, dan kan ik een onafhankelijke klachten functionaris inschakelen via de branchevereniging de Anbos waar ik bij aangesloten ben.

I

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven