top of page
Zoeken
  • debbiekolsteren

Acne Therapie

Bijgewerkt op: 17 jan.


Acne is een heel vervelende huidaandoening en kan vele oorzaken hebben.

Als je iets aan je acne ( huid met ontstekingen) wilt doen is de acne behandeling zeer geschikt.

Als eerste krijg je een intake waarin ik je gezondheid en leefstijl bespreek, ook vertel ik je de verschillende oorzaken van acne en wat jij en ik kunnen doen om jou acne onder controle te krijgen en te verminderen.

Acne is een proces/ traject dat je ingaat. Het kost tijd en inspanning van jou en mij om resultaat te boeken en heeft vaak meer behandelingen (therapie) nodig. Ook is het zeer aan te raden om de producten die ik voor de acne in de salon gebruik ook thuis te gaan gebruiken ( ong. €60,- voor de basis : 2 reiniging producten en 1x dag/nacht crème). Dit omdat hygiëne en verzorging met de juiste producten zeer belangrijk zijn in de strijd tegen acne.

Bij de intake maak ik een behandelplan op maat om zo het optimale resultaat te kunnen boeken, soms is doorverwijzing nodig naar een dokter of dermatoloog.


De behandeling kan pijnlijk zijn, ontstekingen worden ingeprikt met een steriel naaldje en daarna verwijderd.


Check voor je bij mij komt voor een intake ook even de vergoeding bij je zorgverzekeraar. Ben je verzekert voor huidtherapie/acnetherapie dan wordt de behandeling die je bij mij krijgt vergoed door jou zorgverzekeraar.

Een overzicht van de ziektekostenverzekeraars : Acnetherapie vergoeding (update: 2023) - Zorgwijzer voor 2024.


Heb je alleen mee-eters en / of gerstekorrels met evt. af en toe een puistje dan raad ik de reinigende behandeling aan.

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page