top of page
Zoeken
  • debbiekolsteren

Acne Therapie

Bijgewerkt op: 26 feb.


Acne is een heel vervelende huidaandoening en kan vele oorzaken hebben.

Als je iets aan je acne wilt doen is de acne behandeling zeer geschikt.

Als eerste krijg je een intake gesprek waarin ik je gezondheid en leefstijl bespreek, ook vertel ik je de verschillende oorzaken van acne en wat jij en ik kunnen doen om jou acne onder controle te krijgen en te verminderen. Acne is een proces/ traject dat je ingaat. Het kost tijd en inspanning van jou en mij om resultaat te boeken en heeft vaak meer behandelingen nodig en vaak soms een hele tijd. Ook is het een must om de producten die ik voor de acne in de salon gebruik ook thuis te gaan gebruiken ( ong. €60,- voor de basis met uitbreiding mogelijk). De behandeling kan pijnlijk zijn , als er ontstekingen zijn worden deze ingeprikt met een steriel naaldje en uitgedrukt.

Daarom ook eerst een intake, zodat we samen op 1 golflengte zitten om zo het optimale resultaat te kunnen boeken, soms is doorverwijzing nodig naar een dokter of dermatoloog.

Je kunt een intake apart boeken , of tegelijk een behandeling erbij, geef dit bij het maken van je afspraak even aan i.v.m. de tijd die we nodig hebben.

Check voor je bij mij komt voor een intake ook even de vergoeding bij je zorgverzekeraar. Ben je verzekert voor huidtherapie/acnetherapie dan kan de behandeling die je bij mij krijgt vergoed worden door jou zorgverzekeraar.

Heb je alleen mee-eters of / en gerstekorrels dan raad ik de reinigende behandeling aan.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page